Palvelut

WATTIWAY OY

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut ovat merkittävin osa Wattiway Oy:n toimintaa. Kalustoomme kuuluu ketjupurkuisia täysperävaunuyhdistelmiä sekä puoliperävaunuja. Kalustomme on nykyaikaista ja se vastaa hyvin kehittyvän alan tarpeisiin.

Kuljetamme tällä hetkellä sahojen sivutuotteita kuten purua, kuorta ja haketta. Puoliperävaunuilla ajetaan metsähaketta Ylijoki Kuljetus Oy:n hakkureilta metsästä lämpölaitoksiin. Lisäksi kuljetamme muun muassa turvetta, paperia, yhdyskuntajätettä ja muuta irtotavaraa. Lavettikuljetukset ovat myös osa toimialaamme.

Olemme valmiita tarjoamaan myös logistiikkakokonaisuuksia alallamme. Meiltä onnistuu niin yksittäisten kuormien kuljetukset kuin esimerkiksi sahan sivutuotteiden kuljetuksen kokonaisuudessaan.
Pääasiassa toimintamme on yrityksille tarjottavia palveluita.

Tavoitteenamme on tarjota monipuolisia kuljetuspalveluita luotettavasti ja täsmällisesti. Henkilöstömme on suomalaista ja asianmukaisesti koulutettua. Haluamme tarjota asiakkaille ammattitaitoista ja laadukasta palvelua päivästä ja kellonajasta riippumatta.

WATTIWAY OY

Konetyöt

Kalustoon kuuluu niin pyöräkuormaajia kuin kaivinkoneitakin.
Pyöräkuormaajaurakointiin kuuluu lähinnä sahojen sivutuotteiden ja yhdyskuntajätteen lastaus, sekä lyhytaikaisemmat terminaalilastaukset.

Kaivinkoneilla urakoimme murskansyöttöä, polttojätteenlajittelua, kantojenpilkontaa, purku-urakointia sekä energiapuunkorjuuta.

Työlaitevalikoimamme molempiin koneisiin on kattava, joten muuhunkin urakointiin pystymme apua tarjoamaan. Lavettikuljetuksia tarjoamme myös muiden kalustolle.

WATTIWAY OY

Huoltokorjaamo

Wattiway Oy:n huoltohenkilöstö huoltaa mahdollisuuksien mukaan oman kaluston lisäksi myös muiden kalustoa. Huoltopalvelut onnistuvat tällä hetkellä Kankaanpäässä, ja tien päällä ympäristökunnissa.

Meiltä löytyy myös kattava määrä eri kokoisia kuorma-auton ja perävaunun renkaita varastosta.

WATTIWAY OY

Terminaalit & Operointi

Wattiway Oy:lla on Kankaanpäässä valtatie 23:n välittömässä läheisyydessä terminaalikenttä jota vuokraamme esimerkiksi puun, hakkeen tai muiden vastaavien tuotteiden varastointiin. Ympäristölupamme mahdollistaa myös purkubetonin sekä ylijäämäasfaltin välivarastoinnin.

Omalla koneurakoinnilla pystymme hoitamaan terminaalissa läjitykset, kuormaukset, yhteistyökumppaneiden kalustolla onnistuu myös haketukset sekä murskaukset.

Wattiway Oy vastaa Kankaanpään jäteaseman operoinnista kokonaisuudessaan. Jäteaseman operointi toteutetaan alihankintana Fortum Oyj:lle. Työntekijämme vastaanottavat ja punnitsevat niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä saapuvan jätteen ja kuormaavat sen jatkokuljetusta varten.

WATTIWAY OY

Luotettava kumppani