Palvelut

WATTIWAY OY

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut ovat merkittävin osa Wattiway Oy:n toimintaa. Kalustoomme kuuluu ketjupurkuisia täysperävaunuyhdistelmiä sekä puoliperävaunuja. Kalustomme on nykyaikaista ja se vastaa hyvin kehittyvän alan tarpeisiin.

Kuljetamme tällä hetkellä sahojen sivutuotteita kuten purua, kuorta ja haketta. Puoliperävaunuilla ajetaan metsähaketta hakkureilta metsästä lämpölaitoksiin. Lisäksi kuljetamme muun muassa kipsiä, paperia, yhdyskuntajätettä ja muuta irtotavaraa. Lavettikuljetukset ovat myös osa toimintaamme.

Olemme valmiita tarjoamaan myös logistiikkakokonaisuuksia alallamme. Meiltä onnistuu niin yksittäisten kuormien kuljetukset kuin esimerkiksi sahan sivutuotteiden kuljetuksen kokonaisuudessaan.
Pääasiassa toimintamme on yrityksille tarjottavia palveluita.

Tavoitteenamme on tarjota monipuolisia kuljetuspalveluita luotettavasti ja täsmällisesti. Henkilöstömme on suomalaista ja asianmukaisesti koulutettua. Haluamme tarjota asiakkaille ammattitaitoista ja laadukasta palvelua päivästä ja kellonajasta riippumatta.

WATTIWAY OY

Konetyöt

Kalustoon kuuluu niin pyöräkuormaajia kuin kaivinkoneitakin.
Pyöräkuormaajaurakointiin kuuluu lähinnä sahojen sivutuotteiden ja yhdyskuntajätteen lastaus, sekä lyhytaikaisemmat terminaalilastaukset.

Kaivinkoneilla urakoimme murskansyöttöä, polttojätteenlajittelua, kantojenpilkontaa, purku-urakointia sekä energiapuunkorjuuta.

Työlaitevalikoimamme molempiin koneisiin on kattava, joten muuhunkin urakointiin pystymme apua tarjoamaan. Lavettikuljetuksia tarjoamme myös muiden kalustolle.

WATTIWAY OY

Haketuspalvelut

2022 toteutuneen liiketoimintakaupan myötä haketuspalveluista tuli osa Wattiway Oy:n toimintaa, kaupan jälkeen tämä toiminnan osa-alue on kasvanut ja kehittynyt voimakkaasti. Haketustoiminta täydentää erittäin hyvin Wattiway Oy:n aiempaa toimintaa ja luo kokonaisuudesta entistä monipuolisemman ja tehokkaasti asiakkaiden tarpeisiin vastaavan.

Kalustoon kuuluu kolme mobiilihakkuria, joilla haketetaan niin maastossa kuin terminaaleissakin.

WATTIWAY OY

Terminaalit & Operointi

Wattiway Oy:lla on Kankaanpäässä valtatie 23:n välittömässä läheisyydessä terminaalikenttä jota vuokraamme esimerkiksi puun, hakkeen tai muiden vastaavien tuotteiden varastointiin. Ympäristölupamme mahdollistaa myös purkubetonin sekä ylijäämäasfaltin välivarastoinnin.

Omalla koneurakoinnilla pystymme hoitamaan terminaalissa läjitykset, kuormaukset ja haketukset, yhteistyökumppaneiden kalustolla onnistuu myös murskaukset.

Wattiway Oy vastaa Kankaanpään jäteaseman operoinnista kokonaisuudessaan. Jäteaseman operointi toteutetaan alihankintana Fortum Oyj:lle. Työntekijämme vastaanottavat ja punnitsevat niin yrityksiltä kuin yksityishenkilöiltä saapuvan jätteen ja kuormaavat sen jatkokuljetusta varten.

WATTIWAY OY

Luotettava kumppani

8e139806832b1f156017fdf5e57f69e3_jasenyritys_2021_80x40mm_fin_hyvalaatu-0-250-c-90